Tandlaget är din privata tandläkare i Malmö. Hit kommer våra patienter så fort något känns i fel i munnen, när det är dags för den årliga tandkontrollen och när de vill utföra högkvalitativa behandlingar inom estetisk tandvård. Oavsett ärende strävar vi efter att du ska känna dig väl omhändertagen – såväl innan som under och efter behandling. Vi på Tandlaget tvekar inte för att kalla oss själva den bästa privata tandläkaren i Malmö, och vi är säkra på att du kommer känna likadant efter ditt första besök. Här kan du läsa mer om vår expertis, hur vi arbetar och varför så många patienter väljer just oss.

Våra ambitioner och arbetssätt

Vår ambition är egentligen ganska enkel, men samtidigt väldigt viktig. Vi vill erbjuda den allra bästa tandvården i Malmö! Men vad innebär egentligen bra tandvård för oss? Det handlar såklart dels om att använda toppmodern utrustning, samt skonsamma och effektiva behandlingsmetoder. Utöver detta lägger vi dock även stor vikt vid att våra patienter ska känna sig trygga under vårdtillfället. För om en patient känner sig otrygg och obekväm under en behandling spelar det ingen roll att vi har skicklig personal och toppmodern utrustning. Då har vi ändå misslyckats. Därför ser vi till att våra patienter kan lita på vår kompetens, och det gör vi genom att ha ett genuint och avslappnat bemötande. Vi ser också till att du känner dig delaktig i din egen behandling och att du är införstådd med vad vi behöver göra och varför.

image

Behandlingar hos den bästa privata tandläkaren i Malmö

Tandlaget har fokus på traditionell tandvård, olika typer av specialisttandvård samt viss estetisk tandvård. Våra lokaler är ljusa, behagliga och givetvis utrustade med den allra senaste tandvårdstekniken. Den erfarna och kompetenta tandvårdspersonalen på Tandlaget utför följande:

Allmäntandvård

Regelbundna, årliga besök hos tandläkare och tandhygienist är grundläggande för en god tandhälsa. Vi tar emot patienter i alla åldrar!

Akut tandvård

Om du har akut tandvärk eller råkat ut för en olycka kan vi ta emot dig med kort varsel och erbjuda rätt behandling.

Behandling av tandköttsinflammation och tandlossning

Tandlossning är ett resultat av tandköttsinflammation. Om du drabbats av tandköttsinflammation eller tandlossning erbjuder vi olika behandlingsalternativ som bromsar och behandlar problemet.

Tandblekning

Vi vill att du ska vara stolt över ditt leende. Om du vill rätta till dina tänder av rent estetiska skäl är du varmt välkommen att ta del av våra skonsamma tandblekningsmetoder. Vi använder oss av särskilt framtagna blekskenor samt ett blekgel som rekommenderas av Socialstyrelsen.

Endodonti

Endodonti är läran om sjukdomstillstånd i tandpulpan, och hur dessa behandlas. Tandpulpan kan ta skada på grund av sprickor, långt gångna kariesangrepp och trauma, och när detta sker behövs oftast en rotfyllning. Våra erfarna tandläkare utför rotfyllningar på kliniken och anpassar behandlingsprocessen efter kundens enskilda behov.

Tandkirurgi

Om du har skadat dig eller besväras av visdomständer kan vi rekommendera tandkirurgi. Vi samarbetar med skickliga tandkirurger i Malmö, och kan hjälpa dig komma i kontakt med rätt specialist om det finns behov av en omfattande operation.

Implantat, broar och kronor

Vi hjälper dig som förlorat eller skadat tänder till följd av olyckor eller sjukdom. Våra tandkronor och broar består av högkvalitativt porslinsmaterial, och vi kan även operera in tandimplantat i friska käkben.

FAQ

Var finns Tandlaget?

Våra lokaler ligger på Kalendegatan 20 i Malmö.

Varför är Tandlaget den bästa privata tandläkaren i Malmö?

Vi på Tandlaget har ett personligt bemötande och strävar efter att du ska känna dig trygg. Vår personal är erfaren och skicklig, och använder sig av toppmoderna behandlingsmetoder.

Vilka behandlingar erbjuder Tandlaget?

På Tandlaget kan du få hjälp med de flesta tandvårdsbehandlingar, bortsett från tandreglering.