Om oss

​​Tandlaget är ett samverkande team av tandläkare med en fantastisk och engagerad personal. Vi erbjuder all typ av tandvård med undantag för tandreglering. Vårt främsta fokus är att ta hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt.

Team

Tandläkare Michael Lindgren

Michael Lindgren

Tandläkare

Tandläkare Fredrik Pierreville

Fredrik Pierreville

Tandläkare

Tandläkare John Håkan Wenslöw

John Håkan Wenslöw

Tandläkare

Legitimerad tandhygienist Susanne Sandgren

Susanne Sandgren

Legitimerad tandhygienist

Tandsköterska Anette Roos

Anette Roos

Tandsköterska

Tandsköterska Helen Nelson

Helen Nelson

Tandsköterska

Tandsköterska Susanne Andersson

Susanne Andersson

Tandsköterska

Våra behandlingar

Om du är i behov av tandvård i Malmö är du varmt välkommen att boka tid hos oss. Vi utför årliga undersökningar, behandling mot tandgnissel och tandpressning med bettskena, implantatkirurgi, rotkanalfyllningar och tandblekning med skonsamma metoder. Vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ tandvård där patienten står i centrum.

Vi är övertygade om att en frisk mun ger en gladare tillvaro. Tänderna är ett av våra viktigaste verktyg, en god munhygien bör därför starta tidigt. Hos Tandlaget kan alla få hjälp, stora som små. Vi är en tandklinik för hela familjen!

Allmäntandvård

Inom området allmäntandvård ingår vanliga undersökningar och behandlingar som generellt sett är okomplicerade. Det kan handla om behandling av kariessjukdom, tandextraktion, rotbehandlingar, lagningar och förebyggande tandvård.

Vår duktiga tandhygienist utför regelbunden rengöring och polering av tänderna, tar bort tandsten och plack, undersöker tandköttet och ger praktiska råd kring din munhygien.

Se våra behandlingar

Estetisk tandvård

Med hjälp av estetisk tandvård kan vi korrigera fläckar på tänderna och skapa ett vackert och friskt leende. Tandlaget erbjuder tandblekning med skonsamma metoder och av Socialstyrelsen godkänt tandblekningsgel.

Läs mer om Tandblekning

Tandkirurgi och implantat

Vi samarbetar med några av de bästa tandkirurgerna i Malmö. Hos oss inleds behandlingen med en grundlig undersökning av munhålan. Därefter ställer tandläkaren en diagnos och tar fram en lämplig behandlingsplan i samråd med patienten.

Har du besvärande visdomständer eller trasiga tänder som ska ersättas? Kontakta oss så gör vi en bedömning av vad som behöver utföras.

Læs mere om Tandimplantat

Akut tandvård

Vi vill hjälpa alla som har akuta problem med tänderna. Tandlaget erbjuder akuttandvård i centrala Malmö med en hög standard och till ett korrekt pris.

Kontakta oss

Välkommen till Tandlaget i Malmö!

På Tandlaget arbetar välutbildade och serviceinriktade tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Hos oss kan du lista hela familjen (barn från 2-23).
Boka tid online eller ring direkt till kliniken på telefonnummer 040 23 76 44 om du saknar internet eller behöver boka en akuttid. Vi har öppet måndag till fredag, 07:30 – 18:00.
Du hittar oss på Kalendegatan 20 i Malmö.
Varmt välkommen!