Att tändernas färg förändras med åldern må vara naturligt, men det är långt ifrån alla som känner sig bekväma med det. Hos oss på Tandlaget kan du boka tandblekning i Malmö, och på så vis få tillbaka ett leende som du stolt vill visa upp för världen. Vi använder oss av en väldigt skonsam och effektiv tandblekningsmetod som garanterar ett naturligt och jämt resultat.

Varför blir tänderna gula och missfärgade?

För att besvara frågan ovan är det först viktigt att klargöra de två begrepp som ofta brukar användas när det kommer till tänder som är i behov av blekning – missfärgade tänder samt gula tänder. De två begreppen används nämligen ofta för att beskriva samma typ av problem. Faktum är dock att de två olika fenomenen ofta orsakas av olika saker. Tänder blir till exempel gula med åldern, medan så kallade missfärgningar oftast beror på utomstående faktorer som dryck, tobak och mat. Lyckligtvis fungerar vår tandblekning i Malmö lika bra oavsett om du har missfärgade eller gula tänder, och oavsett vad som ligger bakom problemen. Återställ dina tänders naturligt vita färg med en enkel och smärtfri behandling

Därför ska du välja Tandlaget för tandblekning i Malmö

Tandblekning är en estetisk tandvårdsbehandling som blivit väldigt populär på senare tid, och det finns mängder av olika metoder och preparat på marknaden. Om du vill vara säker på att tandblekningen går till på rätt sätt är det dock A och O att du vänder dig till en seriös tandvårdsaktör. Hos oss på Tandlaget arbetar serviceinriktade och välutbildade tandhygienister, tandsköterskor och tandläkare som har lång erfarenhet av såväl allmän som akut och estetisk tandvård. På vår klinik i Malmö kan du få ett gnistrande, vitt leende genom en enkel behandling som anpassas efter just dina behov och önskemål.

Så går det till när du bleker tänderna hos oss

Friska tänder är en grundförutsättning om du vill uppnå en bra resultat med tandblekningen. Alla som bokar tandblekning hos oss i Malmö behöver därför först genomgå en undersökning för att säkerställa att tänderna är i bra skick. Detta är för att vi ska kunna garantera en effektiv och trygg behandling. När tandblekningen väl äger rum använder vi oss av särskilda blekskenor som framställs individuellt för just dig. Denna kombinerar vi med ett skonsamt blekgel som rekommenderas av Socialstyrelsen. Hur många behandlingar du behöver beror på tändernas ursprungliga färg, men oftast räcker det med en behandling för att uppnå ett bra resultat. Vi strävar alltid efter att du ska lämna våra lokaler hundraprocentigt nöjd!

FAQ

Hur går Tandlaget till väga vid tandblekning?

Vi på Tandlaget använder oss av blekskenor som anpassas efter varje patient, samt ett blekgel som rekommenderas av Socialstyrelsen. Innan tandblekningen ser vi också till att du har en god munhälsa genom att undersöka dina tänder noggrant.

Var finns Tandlaget?

Tandlaget arbetar i moderna lokaler på Kalendegatan 20 i Malmö.

Varför blir tänder missfärgade och/eller gula?

Ålder och sjukdom kan orsaka gula tänder. Även dryck, mat och tobak kan leda till missfärgningar på tänderna.